Welkom. Ontdek hier hoe u het verblijf in Wageningen bijzonder plezierig kunt maken.
Uw gunstig gelegen en goed bereikbare overnachting adres biedt de beste kans om aangenaam kennis te maken met het gezellige centrum van Wageningen, de bijzonder gevarieerde omgeving en een betaalbaar beter verblijf in een 4 sterren kamer met persoonlijke service. Bij ons heeft u al een tweepersoons suite voor slechts 79 euro per nacht. En alleen reizende krijgen 10 euro korting. BEST2BE biedt, u vanaf minimaal 2 overnachtingen per verblijfveiligheid, comfort, hygiëne, heel veel ruimte en net zo veel privacy als u dat zelf wenst.
En lekker eten of drinken hoeft u niet te missen want er zijn al 10 restaurants en diverse bars in het winkel-centrum binnen loopafstand (130 mtr.). Bedenk, indien u voor een universiteit bezoek komt, er nabij de campus geen winkels noch restaurants zijn. De afstand van uw logeeradres naar de campus is 2,5 km. (10 minuten lopen + 7 min. bus of 10 min. fietsen.)

Wanneer u een moment de tijd neemt, om onze site verder te bekijken, vindt u de antwoorden op nagenoeg al uw vragen.
Mail ons uw verblijf verzoek alstublieft ruim van te voren met een ingevulde contact/reserveer formulier. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten of er dan een kamer beschikbaar is. Indien dat het geval is vragen wij u om binnen 48 uur uw boeking te bevestigen. Met gastvrije groet en graag tot ziens,

Silvia Geuens

Inloggen   Zoeken