Terras en Patio renovatie.
Voor wie lekker buiten wil zitten hebben we onlangs de terrassen en de patio opnieuw ingericht.

Cool - Picknick
Kunt u ook zo genieten van uw gekoeld drankje? Of van een picknick op een strandje langs de Rijn? Vanaf vandaag is beide mogelijk omdat we de kamers van een koelkastje en picknick mand hebben voorzien. De beste supermarkt is slechts 635 meter en het strandje op maar 1250 meter lopen vanaf uw BEST2BE. En zo kunnen we het toch telkens weer een beetje leuker maken. Tot ziens.  
 

Fiets transport service:
Speciaal voor onze comfort minnende fietsgasten. Om onze service en uw reikwijdte te verbeteren hebben wij een degelijke fietsdrager gekocht. Wanneer u dat wilt brengen wij u na het ontbijt net even verder weg dan u normaal zou fietsen. Dan heeft u de rest van de dag om weer een geheel andere route terug naar BEST2BE te ontdekken.

Wageningen Vegastad van Nederland:
Wageningen is de meest vegetariërsvriendelijke stad van Nederland. Zowel winkels als restaurants bieden nergens zo'n uitgebreide vegetarische keuze.


Haal en breng service:
Speciaal voor gasten welke graag met het openbaar vervoer reizen of die gebruik maken van de snelste verbinding tussen luchthaven Schiphol en station Ede-Wageningen (1 uur) bieden wij een haal en breng service. De centrale ligging van BEST2BE is ideaal om Wageningen wandelend te ontdekken. Indien u het ons van te voren laat weten halen wij maximaal drie personen op van het NS Station Ede-Wageningen en brengen u na uw verblijf daar ook weer heen voor de terugreis. Met een taxi kost u dat gemiddeld 54 euro maar wij doen het gratis bij een boeking van minimaal vier nachten.

 Klik op: Plaatselijke evenementen  voor het laatste activieiten nieuws uit Wageningen.

Restaurant gids Wageningen
Wageningen is de meest populaire studenten stad in Nederland en geniet zelfs internationaal een goede reputatie. Er is ons wel eens verteld dat er maar één andere stad is in Europa waar zoveel verschillende nationaliteiten samen wonen. Dat zou de reden kunnen zijn waarom er zoveel verschillende restaurants zijn in zo’n kleine stad. Om u te kunnen helpen bij uw keuze hebben we een compacte restaurant gids gemaakt die we onze gasten bij aankomst overhandigen. Het vertelt u waar het is, wat voor een soort eten ze serveren, wat de gemiddelde menu prijs is en welke waardering ze hebben ontvangen. Met verrassende resultaten en boven gemiddelde kwaliteit. U kunt al een verse en met zorg bereide snack eten vanaf € 5,- of u zelf laten verwennen in Europa’s best betaalbare Michelin sterren restaurant voor € 55,- per persoon. De meeste van de aanbevolen eetgelegenheden liggen in het winkel wandel centrum op net 130 meter afstand van uw Bed and Breakfast BEST2BE. Het zal u niet verbazen dat onze zakelijke gasten nu vaker hun partner meenemen en een paar dagen langer blijven nadat het werk gedaan is. 

 

 

Inloggen   Zoeken