Arrangementen:

Studenten Ontbijt:
Exclusief voor Wageningse Studenten. 1 GRATIS 3-de ontbijt. Nodig je vrienden of familie uit, ga lekker met ze in Wageningen stappen, laat ze bij ons logeren en kom de volgende ochtend lekker met ze ontbijten. Leuk wanneer je zelf even geen ruimte of tijd hebt voor logees!

Fietsen en fietsvervoer:
Zelfs ervaren lange afstand fietsers bevestigen dat het landschap in dit deel van Nederland de meeste afwisseling biedt. Uw gastvrouw kent alle fietsknooppunten en mooiste routes. U kunt genieten van het uitzicht bij een tocht over de dijken langs de rivier maar ook uren door de bossen fietsen zonder een motorvoertuig tegen te komen. 

Speciaal voor de regelmatig terug komende gasten hebben we de fietsenvervoer service bedacht. Wij brengen u met de auto en de fietsen naar het u gewenste startpunt en u fietst langs een weer eens geheel andere route terug. Omgekeerd kan ook. U belt ons wanneer u er even genoeg van heeft en wij komen u ophalen. Heel fijn wanneer het weer even tegenzit.

Auto met chauffeur:
Laat u ophalen en wegbrengen vanaf het vliegveld, zakelijke afspraak of voor een touristische tocht. Snel, comfortabel, persoonlijk en veel voordeliger dan een taxi. Zeker van en naar Weeze-Niederrhein en Eindhoven (Ryanair vliegvelden), is het openbaarvervoer niet bepaald comfortabel of voordelig.
Bij een kort verblijf toch nog even wat bezienswaardigheden bezoeken? Het kan niet beter dan met uw eigen auto met chauffeur. Wanneer u dan in Wageningen bent en zo dicht in de buurt bent van de mooiste van Gogh verzameling mag u die eigenlijk niet missen. Maar als u op het openbaarvervoer bent aangewezen doet u dat niet even op één vrije middag. Voor 10 EUR per uur en 0,80 EUR per kilometer, uit en thuis, kan uw gastvrouw uw auto met chauffeur reserveren.

U vraagt. Wij presenteren. Vertel ons waar uw specifieke belangstelling naar uit gaat en wij helpen u verder. Vooraf of aan de ontbijttafel.

Fietsen / wandelen / toeren?
Individueel of met begeleiding?
Culinair / cultureel / natuur / historie? 

Schilderen / koken / beelhouwen? 
Dansen / Bijzonder bier proeven? 

 

 

 

 

 

Inloggen   Zoeken